Tuinontwerp

Door de combinatie van tuinarchitectuur en landschapsarchitectuur maken wij unieke, stijlvolle ontwerpen voor zowel kleine stadstuinen als uitgestrekte domeinen. Om uw droomtuin te realiseren werken we als volgt:

 

Oriënterend gesprek

 

We maken een afspraak bij u ter plaatse zodat we vertrouwd raken met de omgeving, uw wensen en ideeën. We bekijken hoe ingrijpend de aanpassingen zijn en maken een budget op.  Zo heeft u een goed zicht op het project.

 

Voorontwerp

 

We meten de bestaande situatie op en maken een aantal rudimentaire ontwerpen.  Deze voorontwerpen overlopen we en passen we verder aan naar uw wensen, tot u volledig tevreden bent.

Ontwerp

 

Vervolgens gaan we over tot het maken van een ingekleurd eindontwerp of presentatieplan dat voor u en de verschillende aannemers duidelijk leesbaar en gedetailleerd is. Indien u dit wenst maken we daarnaast ook een beplantingsplan, verhardingsplan, doorsneden, nivelleringsplan, technische detailplannen, perspectieven, een onderhoudsschema voor de beplanting,…

Dreamgardening biedt u “werfopvolging tot einde der werken” aan,  zodat u met een gerust hart uw droomtuin kan zien groeien.

Waarom u kiest voor Dreamgardening:

Een grondige plantenkennis

 

Deskundige begeleiding

 

Een tuin aangepast aan uw budget

 

Respect voor de natuur en het landschap

 

Tijdloze en doordachte vormgeving

 

Een mooi evenwicht tussen uw huis, tuin en omgeving

 

Benieuwd hoe we uw tuin omtoveren?

Laat ons vrijblijvend kennis maken

Dreamgardening tuinarchitectuur

 

Rijselstraat 21

8953 Wijtschate

0477/79 05 69

info@dreamgardening.be

Bekijk onze realisaties: